Rijaliti učesnica Miljana Kulić trenutno se nalazi u Kliničkom centru Niš gde je smeštena usled komplikacija zbog smanjenja želuca.

Foto: Printscreen YouTube

Sada se tim povodom se oglasila Emilija Velemir, koja je u „Zadrugu 5“ ušla kao komšinica porodice Kulić.

  • Sve što su portali objavili o njenom stanju je istina. Nemam nekih novih informacija. Baš mi je žao što joj se to dogodilo. Nadam se da će se izvući i da će joj biti bolje – rekla je Emilija.

Pročitajte i: STAROSTI SE BOJIM ZBOG DECE: Anabela priznala zbog čega je Luna najčešće zove ,,Mislim da je u pravo vreme postala mama”

Podsetimo, Kulićeva je u subotu hitno operisana kada joj se stanje pogoršalo nakon što je pre 10 dana imala operaciju skraćivanja želuca, a tim povodom oglasili su se iz Kliničkog Centra Niš odakle su izvestili o stanju rijaliti učenice.

  • Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju, saopšteno je iz UKC Niš.

BONUS VIDEO:

Translate »