Za tranzit Marsa kroz Bika mnogi astrolozi kažu da je idealan period za privlačenje novca i bogatstva. Kolo sreće se okreće, a pojedini znakovi će u narednom periodu imati više sreće na finansijskom planu nego ostali. Mars u Biku fokusiran je na sticanje materijalnih dobara, a ukoliko budu mudri, ovi horoskopski znaci mogu da zarade veći novac. Do 17. jula planete će biti naklonjene Vagama, Ribama, Rakovima i Bikovima.

VAGA

Ulazak Marsa u Bika donosi vam mogućnost da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu. To je ujedno odličan period za rešavanje pitanja nasledstva, ali i sponzorstva. Ovo je prilika da prezentujete svoj poslovni projekat i za to dobijete veće pare. U svakom slučaju bolji vam je jul za novac, nego jun.

RIBE

Jupiter u vašem drugom polju tera vas da sređujete dom, kupujete dekorativne stvari, ali i preterujete. Zaradićete veći novac, ali ćete praviti i orgomna ulaganja. To iako možda nije najpametniji potez, vama se u ovom periodu ne dopada ideja da imate minimalno bilo čega, tako da ćete dosta trošiti. U ovom periodu možete da igrate igre na sreću.

RAK

Sunce u vašem znaku doprinosi da se novac lepi za vas. Nije isključeno da ćete naći izgubljeni novac na ulici, jer planete rade za vas kada je novac u pitanju. Ovo je vaša sezona, tako da budite pametni kada su ulaganja u pitanju. Očekuje vas poklon od jedne osobe.

BIK

Mars u vašem znaku koncentriše svu energiju ka sticanju novca. Ne postoji potez koji neće biti smislen niti akcije na poslu koja neće rezultirati zaradom. Ovo je odličan period za zaradu i treba da ga iskoristite.

Translate »