U emisiji voditeljke Danice Nikolić ugost  je bio Mihajlo Veruović, koji je pričao o uspesima koje su postigle njegove nove dve pesme, ali i o pesmi koju je sasvim neočekivano izbacila i njegova bivša devojka, Anđela Ignjatović.

Anđela, poznatija kao Breskvica, objavila je svoju numeru ,,Srećan put“ na isti dan kada je Voyage lansirao svoj ,,Kartel“ , a za naše kamere je iskreno progovorio i dao svoje mišljenje o novoj pesmi njegove stare izabranice.

  • Meni je pesma dobra. Iskreno, pesma je razbila, bomba je. Sviđa mi se, ali samo bih da se ogradim od nekih stvari. Npr, u pesmi se navodi da sam ja varao ili nešto, vidim da je javnost to baš zagrizlaLjudi, to nije istina. Ne mislim da je to u pesmu ubačeno da bi se ispričala neka konkretna priča, niti zlonamerno. Naprotiv, mislim da je to urađeno jer se jednostavno uklapa u ambijent pesme, pa je pomenuto. To zaista nije istina, niti se ikada desilo – započeo je on i otkrio da li na ovo gleda kao na dobar marketing.

  • Sve je marketing, ne postoji loš marketing. Pesma je super, ali samo sam hteo da se ogradim od tog jednog dela, da ljudi ne bi pravili pogrešnu sliku. Bitno je bilo da se oglasim povodom toga, da kažem da to nije tačno – zaključio je on.

Foto: Printsceen Instagram

Izvor: IDJ

Translate »