Vesna Dedić, autorka i voditeljka emisije „Balkanskom ulicom“ objavila je novi roman pod naslovom „Izgubila sam sebe“.

Vesna Dedić-Foto:Printscreen Instagram

Poznata dama bila je gost u emisiji „City Hype“ na Hype televiziji i tom prilikom ekskluzivno je otkrila gde pronalazi inspiraciju za pisanje, ali i da li je roman inspirisan ljubavnim životom Milice Todorović, kako se šuškalo u medijima.

Naime, Vesna se slatko nasmejala na ovo pitanje, a zatim rekla: „Roman „Izgubila sam sebe“ nije inspirisan životom Milice Todorović, ali ljudi su to verovatno povezali jer je ona otpevala baladu pod istim nazivom. Priču sam napisala ja, na osnovu ispovesti nekoliko mojih prijatelja, pratilaca sa Instagrama, ali i na osnovu svojih najličnijih razmišljanja.“

Vesna Dedić-Foto:Printscreen You Tube

Gostujući u emisiji „City Hype“ Vesna je otkrila i da je poslednju, 19. sezonu svoje autorske emisije „Balkanskom ulicom“ radila „pod adrenalinom“ zbog prelaska na drugu televiziju i velikog osećaja odgovornosti. Lepa voditeljka i spisateljica sigurna je da će naredna, jubilarna 20. sezona emisije biti još bolja i uspešnija, a ono što je sigurno je da nam sprema zanimljive priče sa još zanimljivijim gostima.

Translate »