Odnos Ivane i Vladimira Tomovića još uvek je u žiži interesovanja javnosti, međutim sada je rijaliti učesnik javno priznao svoje simpatije.

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić-Foto:Printscreen Instagram

Poznato je već da je Ivana neko vreme boravila u Crnoj Gori i to upravo sa bivšim rijaliti učesnikom Vladimirom Tomovićem, koji je otkrio i kako je izgledamo njihovo zajedničko vreme.

– Ivana i ja smo imali naš ritual. To je značilo da ustanemo ranije, oko sedam sati. Pokupimo nešto oko bazena ako ostane, kao dva radnika. Ponešto se i pojelo. Ujutru burek, po podne, ako moja majka nešto spremi, punjene paprike jedemo, šta ima. Ona obožava da se kupa, samo uleti u bazen, ja je obožavam – istakao je on.

Takođe, ono što je mnoge iznenadilo jeste to što je on javno priznao simpatije prema njoj.

– Naravno da postoje, ko bi normalan onakvu divnu ženu prepustio drugome? Eto, ona je u fazi u kojoj nije spremna ni za šta kada su emocije u pitanju, ali je definitivno predivna devojka – jasan je bio Vladimir.

Međutim, kada je njen razvod u pitanju, ono što je Vladimir primetio jeste da ona ni malo ne pati, kao i da što se toga tiče je na dobitku.

– Primetio sam da pati zato što nije ovde sa mnom, a ne zbog bivšeg! Što se tiče razvoda, nije ona ništa izgubila. Izgubiti muža na onakav način, to je džek-pot, ona je samo dobila. Pati što nije ovde u Baru, koliko se ja razumem u muško-ženske odnose – zaključio je on za domaće medije.

Izvir: IDJ

Translate »