U gradskoj upravi u Boru ,organizovan je prijem za Bobana Nikolića, vicešampiona sveta u kik-boksu i njegovog trenera Sinišu Vladimirovića. Boranin Boban Nikolić osvojio je srebrnu medalju na WAKO Svetskom kik-boks šampionatu održanom od 15. do 24. oktobra u mestu Jezolo u blizini Venecije i time postao vicešampion sveta u kategoriji “low kick”.

Boban je ovom prilikom istakao da je do najvećeg uspeha u borskom kik-boksu došao izuzetno teško boreći se sa odlično pripremljenim borcima iz država bivšeg Sovjetskog saveza.

Siniša Vladimirović, Bobanov trener u Kik-boks klubu Bor i nekadašnji višestruki prvak države u kik boksu, ističe da je izuzetno zadovoljan što su njegovi sportski uspesi nadmašeni.

Gradonačelnik Aleksandar Milikić je ocenio da se uspeh jedne lokalne samouprave, pored svih kapitalnih investicija, uređenja i svega ostalog što podstiče razvoj jednog grada, ogleda u uspesima i kvalitetima ljudi koji u njoj žive.Gradonačelnik je dodao i to da će lokalna samouprava nastaviti da pomaže klubovima koji beleže značajne rezultate i pokazuju da je Bor grad sporta i vrhunskih sportista,objavljeno je na sajtu grada Bora.

Ostavite komentar