Željko Mitrović je rekao Savi Manojloviću da je „Rokfelerova podguzna muva“ i da je „prodao sve što ima u rodnoj Prištini i da je došao u Beograd da šalje njegovu decu da ratuju za Kosovo“.

„TV Pink nije ispunila zakonske obaveze i zbog emitovanja neprimerenih sadržaja ne zaslužuje frekvenciju sa nacionalnom pokrivenošću čiji rok ističe 4. avgusta“, izjavio je predstavnik tzv. Inicijative Kreni promeni Savo Manojlović, inače poznatiji u javnosti kao „lažni ekolog“, dok je vlasnik Pinka Željko Mitrović rekao da to „nije istina i da su svi sadržaji emitovani i inkorporirani u programsku šemu, u skladu sa zakonom , koji predviđa da od ukupnog programa do 20 procenata mora biti kulturno-obrazovnog, zabavnog dečijeg, dokumentarnog i ostalog programa“.

Savo Manojlović je objasnio da je navodno oko 200 hiljada potpisnika peticije izrazilo stav kako televiziji Pink ne bi trebalo produžiti dozvolu za frekvenciju sa nacionalnom pokrivenošću, na šta je Mitrović replicirao da je gotovo 2 miliona gledalaca Pink televizije imalo suprotno mišljenje i da je u stvari reč o teroru manine nad većinom jer je odnos onih koji su za Pink i onih koji su protiv 1:10.

„Došao sam u ovaj duel da pokažem, dokažem i ogolim, kako je rekao, lažova i seosku varalicu, koji iznosi laži o Pink televiziji, rekao je Mitrović  demantujući tvrdnje i napise po društvenim mrežama „da ne plaća porez“ .

On je izrazio nezadovoljstvo što je morao da dođe u „Peconijevu televiziju“, aludirajući na to što su ga Peconijevi ljudi iz obezbeđenja uveli u studio RTV.

Republička agencija za elektronske medije je iznela podatke da Pink nema kulturno-umetnički ni naučno obrazovni program rekao je Manojlović i tim potkrepio zahtev da pomenuta kuća ne zaslužuje i ne treba da dobije nacionalnu pokrivenost, na šta je Mitrović odgovorio da je njegov sagovornik neznalica i da ne razume modernu televiziju i njene programe.

Navodeći primer rijaliti programa, Manojlović je rekao da se tamo promoviše nasilje i nekultura i da je to suprotno zakonskim odredbama te da zbog toga ne treba da dobiju dozvolu za rad, Mitrović je rekao da oni ne zloupotrebljavaju javno dobro i da ne čine ništa nezakonito, nazivajući sagovornika vrhunskom neznalicom.

Mitrović je potvrdio da u svom programu ima i informativno politički koji se ne sviđa Manojloviću i da je to izgleda najveći problem te da je TV Pink ustupil mesta svim parlamentarnim političkim opcijama i strankama.

Željko Mitrović je rekao Savi Manojloviću da je „Rokfelerova podguzna muva“ i da je „prodao sve što ima u rodnoj Prištini i da je došao u Beograd da šalje njegovu decu da ratuju za Kosovo“.

Translate »