Čelnike Lige budućih šampiona, jednog od najuspešnijih i najdugovečnijih projekata u srpskom omladinskom fudbalu, ugostio je generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara Igor Božinović, a u prostorijama zaječarske “kuće sporta”, potvrđen je dogovor iz prošle godine da se i ovaj deo Srbije uključi u organizaciju, a da Zaječar bude domaćin i centar lige Timočke Кrajine.

“Postoji veliko interesovanje kod klubova iz našeg regiona za takmičenjem ovakve vrste. Sportski savez grada Zaječara ima i više nego dovoljno iskustva u ogrganizaciji brojnih takmičenja, manifestacija, dečjih, školskih i omladinskih liga, a posebno mi je drago da se i veliki broj klubova odazvao pozivu i prisustvovao sastanku. Za direktora lige imenovan je iskusni sportski radnik i fudbalski trener iz Кnjaževca Кrunislav Simić”, poručio je Božinović.

Direktor Lige budućih šampiona Vladimir Perić i njegov zamenik Igor Marković su istakli veliko zadovoljstvo što će se najzad i istočna Srbija uključiti u ovaj prestižni projekat.Liga budućih šampiona Timočke Кrajine, krenuće u Zaječaru od sredine novembra, igraće se po dvokružnom sistemu u šest uzrasnih kategorija, od 2009. do 2014. godišta, a pobednici će obezbediti plasman u završnicu takmičenja, koje se tradicionalno održava krajem maja na Zlatiboru, objavio je Glas sporta.

Ostavite komentar