Taki Marinković uhvaćen je sa bivšom zadrugarkom Viktorijom Mitrović u beogradskom naselju Voždovac

Foto: Instagram/Instagram

Naime, Takija su ekipe pratile u stopu, pa su zastali da snime njegova kola, i zatekli crvene lisice na retrovizoru. Nakon nekog vremena Taki je izašao iz zgrade sa Mitrovićevom, a potom su otišli do njegovih kola.

Njih dvoje su neko vreme pričali ispred zgrade, a onda se Taki uputio dalje svojim poslom, piše Republika.

Podsetimo, otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sačinio je, kako kaže, „švalerski ugovor“, koji su u obavezi da potpišu devojke koje žele druženje sa njim. Starletin tata je dostavio medijima saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje, koji se nakon potpisivanja overava u sudu, za, kako kaže, „ne daj bože“.

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, sačinio je, kako kaže, „švalerski ugovor“, koji su u obavezi da potpišu devojke koje žele druženje sa njim. Starletin tata je dostavio medijima saglasnost stupanja u dobrovoljno neposredno i fleksibilno druženje, koji se nakon potpisivanja overava u sudu, za, kako kaže, „ne daj bože“.

– Svojim potpisom dajem saglasnost Radomiru Marinkoviću, zvanim Taki, iz Beograda, da stupanjem u kontakt sa imenovanim omogućavam neposredno i fleskibilno prijateljsko druženje. U sklopu toga se podrazumeva ulazak u ugostiteljske objekte, nesmetano fotografisanje, pružanje verbalne komunikacije, povremene interakcije van prijateljskog okvira u fizičkom smislu, pristanak u ulazak stambenog prostora kod gorepomenutog lica, potencijalnim pojavljivanjem u medijima – stoji u dokumentu.

Da li je zato i Viki bila u njegovom stanu, ostaje da vidimo.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Translate »