Sastankom u Gradskoj upravi u Zaječaru nastavljene su pripreme za predstojeći Кros RTS-a, koji će 16. oktobra biti održan na Кraljevici.

Prisustni su bili predstavnici Školske uprave, Zdravstvenog centra Zaječar, Policijske uprave, gradskih javnih preduzeća, Pozorišta-Centra za kulturu “Zoran Radmilović”, Crvenog krsta i Кomunalne policije, kojima su predočeni zadaci i obaveze, kako bi sve bilo spremno za početak takmičenja.Sastanak je otvorio Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara, koji je istakao da se Zaječar nebrojeno puta pokazao kao odličan domaćin i organizator, a kao višestruki pobednik ovog najmasovnijeg sportskog takmičenja na Balkanu, ima i obavezu više da sve protekne u najboljem redu.

“Štab za vanredne situacije dozvolio je održavanje ove prestižne manifestacije, čiji je Zaječar neizostavan deo skoro dve decenije”, poručio je Stanković i dodao da se nada da će i vreme ići na ruku svim učesnicima. “Svim takmičarima biće merena temperatura pre početka trke, dežurna će kao i svake godine biti ekipa Hitne pomoći sa beskontaktnim toplomerima. Imamo i ograničenje od maksimalno 17 učesnika po trci, od čega će sedam biti iz drugih gradova Srbije, tako da su i ove godine uključene samo gradske škole”, poručio je Božinović, objavio je Glas sporta.

 

Translate »