Poznata influenserka i jutjuberka Tamara Kalinić pojavila se na Kanskom festivalu i svojim izgledom sve ostavila bez daha.

Tamara Kalinić-Foto:Printscreen Instagram

Kao i svake godine na crvenom tepihu, na Kanskom festivalu, prošetaju mnoge svetske poznate ličnosti u izdanjima neviđenim do tad, ali ovog puta Tamara Kalinić je svojom skupocenom  žutom haljinom sve holivudske ličnost bacila u senku

Ono što je dobro poznato filmski festival u Kanu važi za jedan od najglamuroznijih događaja, gde se svake godine javne ličnosti prošetaju u skupocenim i raskošnim haljinama, poznatih kreatora. 

Tamara Kalinić-Foto:Printscreen Instagram

Pored najpoznatijih glumaca i glumica, mesto na crvenom tepihu pronađu i brojne manekenke, pevačice, influenserke, kao i voditeljke. 

Popularna influenserka se za ovaj događaj odlučila za klasičan model haljine, u letnjoj žutoj boji, kreatora Oskara de la Rente, koji važi za modnog eksperta kada su venčanice u pitanju. Ona je u ovoj haljini zasijala, bez ikakvih neprijatnih skandala, kao što su pokazivanje grudi, providne haljine i slično. 

Tamara Kalinić-Foto:Printscreen Instagram

Poseban detalj na haljini privukao je pažnju, a to je vezivanje oko vrata, koji je došao do izdražaja, jer je Tamara kosu podigla u visoku punđu. Ona je odabrala diskretne skupocene minđuše i svedenu šminku. 

Izvor: IDJ

Translate »