Pevač Boban Rajović godinama je na estradi i javnosti je poznat kao porodičan čovek, ali nije uvek bilo tako.

Boban Rajović-Foto:Printscreen Instagram

Mnogi bi se bili u šoku kada bi znali da je ženu mnogo varao, a da je u zatvoru bio čak dva puta.

Pevač je za domaće medije nedavno otkrio da je svoju suprugu javno varao ali da je ipak voli najviše na svetu.

On tvrdi da se čak i ona umorila od njegove popularnosti, ali da je morala da se pomiri sa njegovim načinom života.

– Iskreno da ti kažem jeste malo umorna od svega toga, i od mene i od moje popularnosti, ona je totalna suprotnost od svega onoga što ja jesam. Ali znaš kako, to je moj život i ona je morala da se pomiri sa tim da će biti svega. Ja moram priznati da je mene kod nje privukla ta njena skromnost i hladnokrvnost koju ona ima, slagao bih kada bih rekao da me to nekada ne iritira zato što je takva – rekao je Rajović, pa otkrio kako uspeva da odoli iskušenjima da ne prevari suprugu.

– U poslednjih 15 meseci mi je bilo lako, jer nisam bio na terenu. Videćemo sada kada krenu nastupi, šta će tada da se desi. Ranije je to bilo da ja završim drugi blok, presvučem se i pobhegnem u sobu i onda dođe neko posle pet minuta.

Pevač je bio iskren i priznao da ne može da obeća da će u naredne tri godine biti veran supruzi,

– Ne! Ja ne mogu da se zareknem, jer nikada ne znam šta donosi dan, a šta noć. Ja moju ženu volim najviše na svetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti čitav svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam – izjavio je Boban.

Rajović je dva puta bio u zatvoru, pa je ispričao da li je to moralo biti tako.

– Da je bilo drugačije, ko zna šta bi tu bilo. Zatvor me je dosta promenio i kada bi se sada vratio iz početka, opet bi sve isto uradio. Ko god nije bio u zatvor mislim da je propustio dosta toga u životu – rekao je pevač, pa otkrio da je to bilo veliko iskustvo u životu.

Translate »