Vesna Dedić, voditeljka i književnica, poslednjom objavom na svom Instagram profilu iznenadila je mnoge. Naime, ona se na ulici pojavila sa peškirom na glavi.

Ona je žurila na posao, a nije krila da su je na pešačkom prelazu gledali u čudu.

Bila je bez šminke, te je na svom nalogu poručila:

Vesna Dedić
Foto: Printscreen

– Svi me jutros gledaju na pešačkim prelazima, a ja samo kasnim na posao. Morala sam ovako da izađem iz kuće. Stižem, šta da radim!

Vesna Dedić nedavno je otvorila dušu i posle prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković, ispričala šta je zadesilo njenu porodicu tokom prošle godine-

– Pre pet ili deset godina bih lako odgovorila, ali u poslednje vreme često sebi postavljam ta pitanja i na osnovu odgovora vidim kako se osećam. Danas ću reći, najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka (ćerka) imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji – ispričala je voditeljka za Svet, a prenose mediji.

– Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju – dodala je Vesna.

– To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću – podvukla je Dedićeva.

Translate »