Manekenka Sofija Milošević i njen partner fudbaler Luka Jović, odično funkcionišu u vezi, al kao i svaki par imaju sitne nesuglasice, a ona je sada otkrila i koje su to.

Sofija Milošević-Foto:Printscreen Instagram

Sofija i Luka otkad su se spojili, uživaju u ljubavi i srećni su, ali normalno je da postoji nekad i neka nesuglasica, a manekenka je rekla i šta je to što joj njen partner najčešće zamera

 Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije – iskrena je bila Sofija.

Kako mediji prenose Luka ponekad zna i da je iskritikuje iz istog razloga, a evo šta ona onda uradi kako bi se iskupila. 

–  Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: „Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš“, i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim.

Da sve u njihovom odnosu funkcioniše kako treba i da nemaju većih problema, svedoči i njena izjava oko čega su se jednom prilikom posvađali.

– Svađamo se, jer oboje imamo nezgodan karakter, bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo nikako u gradu – zaključila je manekenka. 

Translate »