Situacija u koju je sebe dovela Sanja Marinković u nameri da bude duhovita, kada je objavila fotografiju nepoznatih Afroamerikanki i komentarisala njihov izgled, sada je postala još teža po nju.

Snežana Borjan i Sanja Marinković-Foto:Printscreen Instagram

Snežana Borjan, oglasila se nakon što je videla šta je Sanja pisala i napala voditeljku:

– Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mene i mog supruga da gostujemo u emisiji i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena. Sada sam srećna zbog toga! – započela je oštro, pa nastavila:

– Otkud ti ideja da slikaš bilo koga, a posebno nekoga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i prefidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice, ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom? Šta je sa mozgom?!- napisala je Snežana na svom storiju.

Međutim, ima i onih koji pokušavaju da odbrane Sanju i smatraju da mogu da opravdaju njen postupak. Jedna od njih je i Marinkovićkina koleginica Dušica Jakovljević koja je objavila:

  • Sigurna sam da Moja koleginica Sanja Marinković nije imala zadnju nameru kada je objavila post o kojem se toliko spekuliše. Digli su se svi, kako bi što glasnije razapeli ženu koja ima ime i prezime, karijeru i stav. Digli su se oni koji nisu ništa više od slike na Instagramu, koji sami nisu stvorili bogznašta- napisala je Dušica pa dodala,

-Sigurna sam da je Sanja htela samo da poruči kako ženje poput nje, koje cele godine vode računa o izgledu, treniraju, daju drugima primer kako da žive zdravo, zaboravljaju ponekad da ne moraš da se odričeš ničega da bi imao svoju meru sreće, i da upravo tu meru određujemo mi same. Nezavisno od brojke na vagi, i kako njene komšinice sa plaže podjednako uživaju u svom odmoru iako ne broje zalogaje i kalorije. To je cela poenta, opustite se.

Podsetimo, Sanja je na svom storiju objavila sliku nepoznatih žena sa plaže uz komentar:

-Posle ti Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i „davi“ da pojača treninge. A vidi moju komšinicu iz Aqua parka i njene drugarice.

Translate »