Lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče se na prvom predizbornom skupu u Merošini pred više od 35.000 ljudi osvrnuo i na skorašnje navode Đilasovog privatnog kandidata, Zdravka Ponoša, kada je na pitanje ulaska u NATO, rekao „Nikad ne reci nikad“


U tom smislu najavio je da će se za nekoliko dana videti koliko je Srbija snažija, a građani će se, kaže, obradovati nekim sistemima, od kojih su neki među najmoćnijim oružjima u svetu.

– Nikada više Srbija neće nikome biti lak plen. Srpski narod je slobodarski i nikada neće dozvoliti da neko tu slobodu ugrozi – poručio je Vučić.

Dodao je i da je ponosan što niko od njegovih saboraca nije ružnu reč rekao o političkim protivnicima, kojima bi, sa druge strane, kako kaže, svako gostovanje propalo ako ne bi njegovo ime posmenuli “120 puta”, jer ne znaju ništa osim da mrze onog ko radi i gradi, dok oni dobaciju.

– Zato im se žuri, zato nervoza, jer znaju da Srbija ima budućnost, p računaju da mogu još jednom da opljačkaju , pa šta im bog da. Nema povrtaka u proštlost, Srbija neće nazad, nego napred i niko ne može da je zaustavi – poručio je Vučić.

Dodao je i da je prethodna vlast ostavila Srbiji “vruć krompir” po pitanju KiM i pritisak zapadnog sveta da priznamo tzv. nezavisno Kosovo, ali je ova vlast, kaže, radila polako, tiho i čuvala zemlju, KiM, Srbiju, i srpski narod gde god živeo na prostoru SFRJ.

– I, nije bilo ratova, sukoba, ni „Oluje“, ni „Bljeska“ – naglasio je Vučić.

Ostavite komentar

Translate »