„Policija je ranije sumnjala da se iznad poznatog restorana događaju nezakonite radnje, ali nije mogla Barnića da uhvati na delu. Sumnja se da se škola nakon nastave pretvarala u leglo bluda i razvrata“, kockalo se, pilo i drogiralo.

Narkotici za koje se sumnja da pripadaju Predragu Barniću (42), poznatom srpskom ugostitelju uhapšenom u Austriji, pronađeni su u prostorijama škole nemačkog jezika u Beču koju drži njegova supruga.

Radiša Trajković Đani-Foto:Printscreen/Instagram

Prema nezvaničnim informacijama, prostorije škole nalaze se u istoj zgradi kao i restoran Srbina – škola se nalazi iznad lokala.

– U učionicama je pronađem deo narkotika, kao i veliki poker aparat, pa policija sumnja da se poznati ugostitelj osim trgovinom drogom bavio i organizovanjem ilegalne kocke. Policajce je šokiralo to što su drogu našli u prostoriji u kojoj Barnićeva žena drži časove nemačkog jezika, koje pohađaju i deca – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Policija je ranije sumnjala da se iznad poznatog restorana događaju nezakonite radnje, ali nije mogla Barnića da uhvati na delu. Sumnja se da se škola nakon nastave pretvarala u leglo bluda i razvrata  kockalo se, pilo i drogiralo.

Austrijska policija sumnja da je Predrag Barnić, koji je jedan od lokala u Beču svojevremeno držao s pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem, član međunarodne kriminalne grupe.

Radiša Trajković Đani-Foto:Printscreen/Instagram

– Nakon hapšenja ispostavilo se da je Barnić na poternicama Srbije i Španije. Istraga protiv njega u Austriji je počela još 2019. godine, zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika – rekao je on.

Uporedo je trajala i finansijska istraga zbog sumnje da je u svom restoranu organizovano ilegalno kockanje, ali i da mu je ugostiteljski objekat služio za pranje para – prenose austrijski mediji.

Translate »