Pevačica Severina Kojić gostovala je u jednoj eisiji na Prvojteleviziji gde je iznenadila voditeljku nenadanim kritikama na račun nene koleginice.

Igor Kojić, Severina, Željko Joksimović i Jovana Joksimović-Foto:Printscreen Instagram

Iako je u emisiju došla da priča o kampanji protiv govora mržnje koju je nadavno snimala s glumcima Goranom Bogdanom i Hristinom Popović, Seve je iskoristila priliku kako bi progovorila o neugodnosti koju je imala s voditeljkom Jovanom Joksimović.

„Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno“, kazala je Severina te je dodala i kako se nakon toga sa spomenutom voditeljkom više nije čula.

Sporne Severinine fotografije su procurele u javnost 2018. godine, a Jovana ih je tada komentarisala sa svojim gostima u jutarnjem programu. Već tada se nalutilo da je njihovo prijateljstvo puklo.

„Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumete me“, kratko je izjavila Jovana za medije.

Translate »