Pevačica Milica Pavlović otkrila je da više nije u dobrim odnosima sa Acom Lukasom, sa kojim je bila dobra prijateljica. Oni su imali i duet „Kidaš me“, međutim, te pesme više nema na Jutjubu, a kako je izjavila, ona ju je uklonila sa svog kanala – „iz principa“.

Ipak, i drugi navodi su dospeli u medije. Naime, kako piše portal Pink.rs, navodni raskol Milice i Lukasa usledio je jer je menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković navodno nagovorio Lukasa da Milici traže 150.000 evra na ime autorskih prava za duetsku pesmu, a pričalo se da su joj pesmu skinuli sa njenog Jutjub kanala i stavili zabranu za korišćenje. S druge strane, Milica kaže da je spot svojevoljno uklonila, a bilo je reči čak i da će Lukas ponovo snimiti istu pesmu, samo sa drugom pevačicom.

Milica Pavlović i Aca Lukas

Ovim povodom kontaktirali smo Acinog producenta i menadžera Sašu Mirkovića koji nam je najpre rekao da ne zna ni ko je Milica Pavlović!

– Nemam pojma o čemu pričate, ne znam ni ko je Milica Pavlović. Verujte mi da ne poznajem osobu, ne znam o kome pričate –  počeo je Mirković za portal Skandal.in.rs pa potom otkrio zbog čega je došlo do problema kada je reč o duetu Milice i Ace.

– Što se tiče dueta „Kidaš me“, njega je izdala Grand produkcija, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj „kanal“, ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, „Hype“ produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv Grand produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma „strajkovana“ od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno. Nisam se bavio Milicom, ne znam personu, štitim samo Acine i svoje interese i svoje produkcijske kuće – kaže nam Saša, a potom smo ga upitali da li su se Milica i Aca unapred dogovorili na čijem će kanalu biti objavljen njihov duet „Kidaš me“.

 – Verovatno je Aleksandar njoj hteo da učini, međutim, on u tom trenutku nije imao sposoban menadžerski tim koji će da misli o njegovim interesima – priča Saša koji nije zastupao Lukasa u trenutku kada je pesma objavljena.

Milica Pavlović i Aca Lukas

– Desilo se kao sa Ivanom Selakov, i mnogima drugima sa kojima je snimio duete, da su isključivo oni uzimali novac od tih pesama. Ne verujem ipak ni da je on pitan gde će se ta pesma okačiti. Aca nije materijalista, ali ima nas koji smo tu da zaštitimo njegov interes. Ima i on decu, pa moramo misliti o svemu.

– Biće da je samo Aca tu bio prijatelj, a ona nije nikad. Uzela je novac, stekla popularnost na osnovu Ace i više nije prijatelj. Eto, ja to tako ovo sad doživljavam. Što nije ponudila da pesma bude okačena na njegov kanal?!

Saša je potom objasnio da bi izvođači svake produkcijske kuće trebalo da dobiju izvesnu novčanu nadoknadu od pregleda pesama na Jutjubu, ukoliko je ona na kanalu te kuće.

– Što nije podelila sa Acom taj novac koji je dobila? Naravno da dobijaju taj novac. Grand to već treba da objasni, kako ih isplaćuje. Ja moje izvođače isplaćujem. Iako smo u sporu sa Grandom zbog mnogih pesama pa i te, Milica Pavlović nije tužena sa naše strane, već je svedok u postupku. Ne vidim razlog da se ona buni. Znači, nešto je uzela od Granda što mora da im vrati. Zašto se ona tu našla uvređena? Ne pratim tako opskurne ličnosti, nisu moja sfera interesovanja, ja sam ozbiljan menadžer i producent.

Podsetimo, nešto ranije Milica je iznela svoju stranu priče o odnosu sa Acom Lukasom.

Milica Pavlović i Aca Lukas

– Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji – priznala je Pavlovićeva ranije i dodala da je njihov duet „Kidaš me“ od pre par godina, ona uklonila sa Jutjuba.

– Pesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem ali sam je skinula – otkrila je Milica.

Translate »