Iako dolazi leto, odlasci u kladionicu ili klađenje preko interneta ne prestaje jer za one koji vole ovu vrstu zabave uvek postoje sportovi i lige na koje se mogu kladiti. Fudbalski šampionati Švedske i Norveške su krenuli, a uskoro će i kvalifikacije za različita evropska takmičenja, a ima i određeni broj mečeva kada je i košarka u pitanju. Što se tiče tenisa, tu je Vimbldon koji naročito u prvoj nedelji nudi veliki broj okršaja u ženskoj, muškoj i dubl konkurenciji na kojima se može proveriti svoje znanje i trenutna kladioničarska forma. No, ono što igrači uvek vole bez obzira na doba godina su razne promocije i bonusi koje kladionice nude kako bi zadržale stare, i privukli nove ljude da se klade baš kod njih. 

Jedan od najzanimljivih bonusa je onaj koji se nudi korisnicima koji se po prvi put registruju na sajt neke kladionice. Time se iskazuje određeno poštovanje kladionice prema svakom novom članu njene porodici kome se odmah nude određene beneficije. Naravno, svi koji kreću da se klade to oberučke prihvataju, i trude se da ovaj bonus na najbolji način i iskoriste. Jedan takav odličan bonus dobrodošlice nudi i Superbet, a on se razlikuje od drugih jer nudi fantastične uslove i beneficije za njegovo korišćenje.

U čemu se sastoji i kome je namenjen bonus dobrodošlice? On je dostupan za sve novoregistrovane igrače na Superbet sajtu. Ovaj bonus važi kako za sportsko klađenje tako i za slot igre tako da je namenjen svim igračima. Još jedna bitna stvar je da ovaj bonus važi samo na prvi depozit, a taj prvi depozit ne sme biti manji od 500 dinara. 

Kada je u pitanju bonus dobrodošlice na sportsko klađenje, bonus se dodeljuje kada se prihvate svi Uslovi i odredbe korišćenja kao i samo učešće u ovoj kampanji nakon prvog logovanja na lični nalog. Takođe, vrednost bonusa dobrodošlice na sportsko klađenje je 50% od prvog depozita, a maksimalan iznos bonusa je 10.000,00 dinara. Ovaj bonus se aktivira odmah nakon prvog depozita, i dostupan je samo jedanput te je potrebno dobro proceniti i na pravi način ga iskoristiti, a važi za aktivne igrače. Ono što je još potrebno znati kako bi se sredstva Bonusa za sportsko klađenje konvertovala u novčanik sa pravim parama je i da je potrebno odigrati 10 puta iznos početnog dodeljenog bonusa. To znači da ako je početni bonus bio 2.000,00 dinara, onda je potrebno odigrati 10 puta po 2.000,00 dinara da bi Bonus mogao da se konvertuje. Isto tako, događaji koji se igraju moraju spadati u okvir važenja bonusa, a svaki od parova na koji se igra mora imati najmanju kvotu od 1.4 bilo da se radi o singl mečevima ili o više mečeva na tiketu. A kada se ispune svi ovi uslovi, Bonus novac dobrodošlice se automatski prebacuje u novčanik sa pravim parama. A prilikom sledećeg klađenja prvo će se koristiti sredstva koja se poseduju u novčaniku sa pravim parama, a onda sredstva od dodeljenog bonusa. Za kraj, potrebno je naglasiti da ako se prihvate svi uslovi, neophodno je da se u roku od 14 dana napravi prvi depozit kako bi se uopšte učestvovalo u Bonusu dobrodošlice. 

A kada govorimo o Bonusu dobrodošlice na slot igre na sajtu Superbet, uslovi su donekle slični kao i za sportsko klađenje. Svi osnovni uslovi su isti osim što je ovde Bonus dobrodošlice 100% od prvog depozita, a može ići sve do maksimalnih 40.000,00 dinara. Slot bonus dobrodošlice se aktivira prilikom prvog depozita, i važi za igrače sa aktivnim nalozima. A da bi se Bonus dobrodošlice pretvorio u pravi novac, potrebno je uložiti 40 puta iznos početnog dodeljenog bonusa. Na primer, da bi se dobio dodeljeni Bonus od 1.000,00 dinara, potrebno je 40 puta uložiti 1000 dinara na neke od slot igara. A kao i kod sportskog klađenja, ako se poseduje novac na stvarnim sredstvima, prilikom postavljanja spina će prvo on biti iskorišćen, a nakon toga novac iz Bonusa dobrodošlice. Takođe, važi isto pravilo za aktivaciju opcije Bonus dobrodošlice, a to je da se prvi depozit mora uložiti u roku od 14 dana nakon registracije. Što se tiče slot igara na koje se on može iskoristiti, to se može uraditi na bilo kojoj od njih bilo da je u pitanju provajder Amusnet, Pragmatic ili neki treći – dovoljno je samo da ga pronađete na sajtu Superbeta, i da krenete u igru!

Translate »