Objava na Instagramu voditeljke Sanje Marinković u kojoj se podsmeva ženama s viškom kilograma, izazvala je oštru osudu korisnika društvenih mreža, posebno žena, a Snežana Borjan javno je prozvala voditeljku zbog ovog poteza.

Snežana Borjan i Sanja Marinković-Foto:Printscreen Instagram

Da li bi žene trebalo da budu podrška jedna drugoj, pa i kada možda ne izgledaju najbolje, i zašto bi neko, u ovom slučaju Sanja Marinković, dala sebi za pravo da proziva druge zbog izgleda, rekla je supruga fudbalera Milana Borjana:

– Isprovocirala me je njena potreba i želja da slikaš dame koje se odmaraju na plaži i to okačiš na svoj stori. Ja uopšte nisam imala viziju da se ona šali, samo mi je u glavi bilo to da je ta žena koju je slikala mogla biti moja majka. Ona je javna ličnost i uradi tako nešto nedopustivo, što je čak i zakonom kažnjivo. Hiljade i hiljade žena mi se javilo i nakon toliko poruka ja sam osetila potrebu da prenesem dobru poruku. Smatram da je pogrešno što se voditeljka nije izvinila. Trebala je da snimi stori i da kaže „izvinite, htela sam da budem duhovita“. Drugo, ona već danima pravi medije budalama svojim izjavama, a ni jednog trenutka izvini. Jako veliki broj žena koje imaju zdravsteni problem sa kilažom se našlo uvređeno. Sanja može da se obrati meni ili bilo kome kada bude imala diplomu medicinskog fakulteta, pa da ona može da priča o zdravlju. Ovo je jedna jako važna tema, jer dosta devojčica lista profile javnih ličnosti i vide takve postove. Javne ličnosti moraju pre svega da pokažu stvarnu sliku. Kad sam pročitala poruke povređenih žena koje su mi stigle, plakala sam. Ja sam imala problem sa kilogramima u mladosti, ovo sad prvi put kažem i pronašla sam se u tim porukama. Bila sam jako anksiozna zbog toga. Žena ženi treba da bude drugarica, a ne kamen spoticanja – rekla je Sneža.

Foto-Printscreen instagram

Marinkovićevoj kao da sve ovo nije bilo dosta nego je nastavila da iznenađuje javnost.

Naime, voditeljka je na Instagramu podelila fotografiju koju je uslikala dok je u večernjim satima odmara na terasi hotela, a noge je podigla na ogradu.

To nikome ne bi bilo toliko čudno, da se u pozadini ne vidi požar koji se ne smiruje, a uprkos tome Sanja je ovu sliku objavila uz naglašavanje da je želela da podeli „pogled s njene terase“.

 Nažalost požari još traju. Pogled sa naše terase na šume Manavgata – napisala je Sanja, a usledile su burne reakcije na Tviteru

Foto:Printscreen Instagram

Jedan od korisnika ove društvene mreže podelio je Sanjinu objavu uz sledeći komentar:

– Aj nek’ neko oduzme mobilni Sanji Marinković, jako je neprijatno.

Translate »