Seksualni manijak V. S. (33) uhapšen nakon što se u kafani napio sa drugom, a onda ga odvukao u napuštenu školu u selu Belogoš, gde se satima iživljavao nad njim.


Ćutao o torturi

Izvor iz istrage kaže da je stravičan slučaj otkriven tek kad se zlostavljani muškarac požalio jednom svom prijatelju, a ovaj je odmah o tome obavestio policiju.

– Tužilaštvu je prijavljen ovaj događaj i istraga je u toku. Osumnjičeni je uhapšen i saslušan je kod tužioca, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana i to je sve što za sada možemo da vam kažemo – rekli su nam u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Prema nezvaničnim saznanjima, V. S. se godinama druži s prijateljem kog je zlostavljao, a ovaj mu je povremeno obavljao neke lakše poslove na imanju za nadnicu.

– Njih dvojica su se prošle sedmice napili u jednoj kafani u Prokuplju, a zatim su krenuli kući u Belogoš. Kad su stigli nadomak sela, V. S. je zgrabio prijatelja, koji je dosta slabiji od njega, i odvukao ga u staru, napuštenu školu. Tamo ga je brutalno pretukao, a zatim ga je ponižavao, seksualno zlostavljao na sve načine i silovao. Zlostavljanje je dugo trajalo, nesrećni čovek je molio V. S. da ga pusti, ali ovaj se nije obazirao na to – ispričao je naš sagovornik.

Kad je V. S. završio sa iživljavanjem, otišao je kući i ostavio izmučenog i isprebijanog prijatelja u školi. Tek kad je ovaj malo došao sebi, i on se nekako odvukao kući i jedno vreme je ćutao o torturi.

– Nije želeo da priča ni ukućanima ni prijateljima o tome šta mu je radio V. S., iako je bilo očigledno da je isprebijan i izmučen, pošto je imao modrice i ogrebotine po celom telu. Tek posle dva, tri dana poverio se jednom prijatelju i ispričao mu da ga je V. S. tukao i silovao, pa je o svemu obaveštena policija. Izmučeni čovek je u međuvremenu poslat na lekarski pregled, gde su mu konstatovane povrede od batina i silovanja – kazao je naš izvor.

Svi zaziru od njega

Inače, V. S. je dobro poznat policiji i višestruki je povratnik u krivičnim delima koja se tiču krađa i nasilja a, između ostalog, ranije je bio u zatvoru zbog pokušaja silovanja. I njegov otac, sa kojim živi u Belogošu, poznat je u selu kao nasilnik.

U ovom planinskom selu su zbog toga nerado pričali o V. S., iako svi znaju šta je uradio svom prijatelju.

– Svi se mi dobro znamo ovde, ali mogu samo da kažem da nemam dobro mišljenje ni o njemu, niti o njegovom ocu. Koliko znam, V. S. je jedno vreme živeo u Beogradu, a onda je otišao u zatvor, pa se posle vratio kući u Belogoš. Niko od nas se nije obradovao kad ga je video i niko nije bio srećan zbog toga što nam se vratio u selo – rekao nam je komšija uhapšenog siledžije, koji iz straha nije želeo da mu objavimo ime.

Translate »