Nakon što su se pojavile spekulacije da su Uki Q i Sergej Pajić raskinuli, na društvenim mrežama oni su glavna tema s obzirom da se nisu oglašavali povodom ove teme.

Sergej Pajić-Foto:Printscreen Instagram

Veliku popularnost stekli su preko Tiktoka, pa se sada njihov život svakodnevno prati. Nakon spekulacija o raskidu, ovaj par se nije oglašavao pa fanovi svakodnevno pokušavaju da saznaju da li je stvarno došlo do raskida ili je deo marketinškog trika.

Iako se pre samo nekoliko dana pojavio video iz Budve gde je par navnodno viđen zajedno, sada se pojavio i najnoviji snimak gde Sergej uživa sa novom devojkom.

Sasvim slučajno, na Gasttozzovom storiju imali smo prilike da vidimo kako Sergej uživa u društvu devojke, za koju se prvo sumnjalo da je Uki s obzirom na to da ima dugačku crnu kosu. Međutim Una je u tom trenutku kada je stori objavljen bila na drugoj lokaciji i u drugoj odevnoj kombinaciji, pa su se pojavile tvrdnje da je ipak devojka sa storija Sara Grgić koju Sergej prati na Instagramu i sa kojom je u toku jučerašnjeg dana objavljivao storije.

Sudeći po ovome, izgleda da je on brzo preboleo raskid sa Unom i uplovio u novu emotivnu vezu.

Translate »