Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u „Novom jutru“ kod Jovane Jeremić.

Ona je pripremila anketu koju je predsednik pogledao, a u kojoj su poznati odgovorili na pitanje „Da ste Aleksandar Vučić šta biste prvo uradili?“.

Pevač Aca Lukas, Zorica Brunclik, Dušica Jakovljević i Nada Topčagić odgovorili su na ovo pitanje i iznenadili sve odgovorima, ali i nasmejali predsednika.

 

– Da sam predsednik Vučuć, srušio bih Beograd na vodi, šta će nam? Recimo, istopio bih spomenik Stefanu Nemanji, šta će nam spomenik, kad možemo da prodamo bakar? Kao što smo prodali 2006. godine kad smo prodali sve prozore i vrata sa medicinskih ustanova u Srbiji, pa prodali bakar i stavili PVC stolariju. Što da idemo autoput Čačak – Beograd 45 minuta, kad možemo četiri sata? Neću ni da idem, ako ne putujem četiri sata, šta je 45 minuta? Šta će nam Air Srbija? Što da letimo sa aerodorma Nikola Tesla, kad možemo iz Budimpešte? Lepo idemo do tamo. Sve u svemu, daj da se vratimo iz ovog 21. veka, u sedamdesetu godinu. Zašto da imamo sve kad možemo da nemamo ništa? Znači lepo, ja da sam Aleksandar Vučić, sve bih to poništio i onda bi svi došli kod mene i rekli: „Dobro, bre, Vučiću, šta si ti napravio ovde?“. Pošto sad niko ništa ne vidi. Što da nešto pravimo kad niko ne vidi šta smo uradili? – rekao je Lukas, na šta se Vučić nasmejao.

Aleksandar Vučić

– Pozvala bih sebe u predsedništvo na čašicu razgovora. Da i ja doživim čast da me primi predsednik kao što je mnoge glumce, sportiste, pevače, popa, roka, džeza… Da budem počastvovana njegovim pozivom. Nadam se da ne smeta što živim u Krnjači koja je blizu Borče – rekla je Zorica.

Aleksandar Vučić

– Ja bih jedan dan odovjila za sebe. Mislim da mu to i te kako treba, da ugađa sebi, kao što ugađa građanima Srbije i da taj dan ne radi ništa. Da isključi sve telefone… Ali mislim da u njegovom slučaju to nikako nije moguće – poručila je voditeljka Dušica Jakovljević.

– Sklonila bih sve ljude oko sebe, koji ne zaslužuju moju podršku – bila je kratka Nada Topčagić.

Aleksandar Vučić
Translate »