Relja Popović odveo je kući nevenčanu suprugu Nikoliju Jovanović  i novog člana njihove porodice – ćerkicu koju je pevačica rodila u subotu, 17. jula.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

Ponosni tata po dolasku u GAK Narodni front požalio se da je to vreme za njega još uvek jutro, pa je malo pospan, ali radost nije mogao da sakrije.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

Iz bolnice su mama i tata izašli nasmejani, a Nikolija blista četiri dana nakon porođaja.

Ona je bolnicu napustila u roze haljini, sa naočarima preko lica, ravnim papučama, a po izlasku je „pao“ i nežni poljubac mladog para.

– Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo – rekla je Nikolija po izlasku iz porodilišta.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

– Ja sam zbunjen, prošli put sam prisustvovao, sad nisam. Bio sam malkice zabrinut, sada sam bio sprečen da prisustvujem, ali znao sam da će sve dobro da prođe. I njena sestra treba da je vidi. Biti otac drugi put je veoma lepo. Treba da preuzmem tek tu ulogu, sve radim oko bebe. Sve sam i radio – istakao je Relja.

Relja Popović i Nikolija Jovanović-Foto:Printscreen

Podsetimo, Relja je rođenje ćerke slavio dan nakon što se rodila. Slavlje je bilo upriličeno za najbliže prijatelje, u jednom restoranu, a sudeći po snimcima na društvenim mrežama na istom nije bila Nikolijina mama Vesna Zmijanac.

Nikolija i Relja već imaju ćerku Reu.

Izvor: Telegraf

Translate »