Akva park Jugovo kraj Smedereva, najatraktivniji zabavni park na vodi u ovom delu Srbije, počeo je da radi od ovog vikenda.

Na samo pet kilometara udaljenosti od Smedereva i 45 od Beograda, i ovog leta, naći ćete sve što je neophodno za užitak i opuštanje čitave porodice

Gosti, koji ovde dolaze iz svih krajeva Srbije, na jednom mestu mogu uživati u atraktivnom sadržajima – kompleksu sa bazenima, toboganima, igraonicama, terenima za sport, kafiću i restoranu, prelepoj prirodi.

Akva park Jugovo kraj Dunava raspolaže sa četiri bazena različitih veličina i dubina, koji će zadovoljiti želje svih posetilaca – od najmlađih pa do onih najstarijih. Prosečna temperatura vode u bazenima, u svim vremenskim uslovima, je 27°. Zavisnike od adrenalina, u sklopu kompleksa, čeka dvanaest tobogana različitih dimenzija i visina. Tobogani su visine od dva pa do čak 16 metara.

Akva park ima igraonice za mališane, ležaljke, teren za odbojku na pesku, teniske terene, dečiji park. Na bazenima je i restoran, gde se gosti mogu osvežiti i naručiti nešto od brze hrane i poslastica, sladoleda.

U okviru kompleksa, nalazi se i restoran “Belvedere”, sa nekoliko terasa sa pogledom na Dunav, u kome gosti mogu uživati u gastronomskim specijalitetima.

– Belvedere je restoran sa dugogodišnjom tradicijom i stotinama zadovoljnih gostiju kojima je na raspolaganju profesionalno osoblje i specijaliteti majstora kuhinje. Svojom pozicijom, enterijerom i prelepim pogledom na reku, očarava već prilikom prve posete. Takođe, izvanredan je organizaciju različitih vrsta proslava. Otvoreni smo za sve želje naših gostiju, kažu u restoranu „Belvedere“.

Akva park Jugovo je otvoren od 10 do 20 časova. Cena ulaznice za celodnevni boravak radnik danima je 500 dinara za decu (u zavisnosti od visine, za mališane niže od 90 cm ulaz je besplatan) i 800 dinara za odrasle, dok su vikendom cene 800 i 1.200 dinara. Za boravak posle 17 časova cene su umanjene i radnim danim i vikendom.

Translate »