Kao što ima svog privatnog kandidata za predsednika Srbije, kontroverznog hrvatskog generala Zdravka Ponoša, zloglasni tajkun Dragan Đilas izgleda da ima i svoju kandidatkinju za Pesmu Evrovizije!

Naime, pevačica Zorja Pajić aktivno je učestvovala u blokiranju puteva Srbije sa Đilasovim uličnim botovima, javno se, čak dranjem u kameru (!) deklarisala da je „protiv prljave države i prljavih medija“, misleći, valjda, na sve one medije koji nisu pod kontrolom žutog tajkuna Dragana Đilasa i medijskog tajkuna Dragana Šolaka?!

Ova pevačica očigledno je duboko zagazila u politiku, možda i zato što joj pevanje nešto ne ide baš najbolje u poslednje vreme, ali se ipak i ona, po sistemu „Kud svi Turci – tu i mali Mujo“, kandidovala za Pesmu Evrovizije.

Iako i sama zna da je verovatno totalna autsajderka u ovom muzičkom takmičenju (i ne samo ovom!), ova neskrivena simpatizerka rušilačkog dela opozicije Srbije učestvovaće u Pesmi za Evroviziju, kako se sada zove to takmičenje, jer je Beovizija „pobegla“ sa RTS-a zbog katastrofalne uređivačke politike programske direktorke te javne kuće, medijske, Olivere Kovačević, inače, kažu, valjda još uvek neformalne devojke poznatog Đilasovog pulena Borka Stefanovića?

Možda je upravo zato Zorja i ubeđena da može, preko te „žute“ veze, političke dakako, da na mufte i na mala vrata bude progurana kroz pomenuto takmičenje i ugurana u avion za Italiju kao predstavnica Srbije za pesmu Evrovizije?

Možda su Dragan Đilas, Borko Stefanović i pomenuta Olivera Kovačević još uvek toliko moćni da i dalje mogu da kreiraju javni život Srbije, kao onda za vreme Tadića i Đilasa?

A RTS, kao javna kuća, medijska, i dalje je subverzivno naklonjen pomenutom rušilačkom delu opozicije koja je, treba reći, onda kada je bila vlast, kadrovisala celom Srbijom i naročito po RTS-u, gde se i danas Đilasovo ime izgovara šapatom, pa je moguće da se Zorji nekim čudom i ostvare svi njeni snovi vezani za Pesmu Evrovizije.

 

Translate »