Nemačka užurbano podzemne železnice pretvara u ATOMSKA SKLONIŠTA, popunjavaju sve krizne zalihe hrane i oružja, što značo da se Nemačka sprema za rat! A Nemačka danas jedino protiv Rusije može da ratuje!

O povećanju sigurnosti i obrambenog sistema Nemačke ranije se oglasio i sam kancelar Olaf Šolc koji je najavio povećanje sredstava za obranu. Izdvojiće se najmanje 100 milijardi evra za vojsku, navodi srpska novinska agencija SIA.


Vlada razmatra poboljšanje sastava javnih skloništa i povećaće izdatke za civilnu zaštitu, rekla je ministarka

U Nemačkoj trenutno postoji 599 javnih skloništa.

– Proverićemo možemo li naći još takvih skloništa. U svakom slučaju, njihova demontaža je zaustavljena – rekla je Fezer i najavila da će zemlja raditi i na popunjavanju kriznih zaliha koje uključuju medicinsku opremu, zaštitnu odeću, maske i lekove.

Podzemne stanice tako postaju potencijalna skloništa, vlada radi na novim konceptima pa unapređuje podzemna parkirališta, železnice i podrume, objasnila je Fezer.

Napomenula je da je saveznim državama vlada dala 88 milionana evra za postavljanje sirena. O povećanju sigurnosti i obrambenog sistema Nemačke ranije se oglasio i sam kancelar Olaf Šolc koji je najavio povećanje sredstava za obranu. Izdvojiće se 100 milijardi evra za vojsku.

Translate »