Nezavisni sindikat policije KC Zaječar sa Udruženjem veterana PJP, Regija Kragujevac, povodom obeležavanja Vidovdanske počasti, u ponedeljak 28. juna obeležava po sledećem protokolu:

Od 11h sveštenstvo manastira Bukovo, Eparhije Timočke održaće Vidovdanski parastos za stradale policijske službenike u oružanim sukobima na području Republike Srbije, teritoriji AP K i M.

Od 12h u dvorištu manastira održaće se protokolarni deo programa Vidovdanske počasti u kome će predstavnici Udruženja Veterana PJP uručiti zlatne Kosovske spomenice porodicama poginulih policijaca I srebrne Kosovske spomenice ranjenim policajcima sa područja PU Zaječar I PU Zaječar I PU Bor. Tom prilikom od strane predstvanika Nezavisnog sindikata policije I Udruženja Veterana PJP biće uručene plakete gostima iz oblasti zdravstva, obrazovanja I culture koji su dali doprinos društvu  na području grada Zaječara u mirnodopskim uslovima.

U 13h Luka Vojvodić arhitekta iz Zaječara izvršiće prezentaciju idejnog predloga  za spomen obeležje poginulim pripadnicima PU Zaječar.

 

 

Ostavite komentar

Translate »