Policija u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, zaplenila je više od 30 kilograma narkotika i uhapsila M. I. (38) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresima dve lokacije na kojima osumnjičeni boravi, policija je pronašla oko 30 kilograma marihuane, 1,7 kilograma amfetamina, kokain, „ekstazi“ i ulje kanabisa.
Hapšenje u Novom Sadu! Zaplenjeno 30kg narkotika

Hapšenje u Novom Sadu! Zaplenjeno 30kg narkotika

– Pretresima dve lokacije na kojima osumnjičeni boravi,u stanu u Novom Sadu i kući u Čortanovcima, policija je pronašla oko 30 kilograma marihuane, 1,7 kilograma amfetamina, kokain, „ekstazi“ i ulje kanabisa, spakovano u špricevima. Pronađene su, takođe, dve digitalne vage i znatna suma novca, dinara, evra, američkih i austrijskih dolara, u domaćoj i stranoj valuti, za koju se sumnja da potiče od trgovine drogom. Ono što je zanimljivo kada je u pitanju osumnjičeni sa ovolikom količinom narkotika, nema dosije u policiji – kaže izvor iz MUP-a Srbije.

Zaplena, droga, Novi Sad

M. I. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Zaplena, droga, Novi Sad

Pronađene su, takođe, dve digitalne vage i znatna suma novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koju se sumnja da potiče od trgovine drogom.

Translate »