Pevačica Tanja Savić nastupa punom parom otkako je krenula sezona, a sada je nakon gostovanja u Crnoj Gori otkrila svoje dalje planove, ali i nasmejala mnoge simpatičnim izjavama, po kojima je odavno poznata.

Tanja Savić-Foto:Printscreen Instagram

Naime, novinar je pitao Tanju da li je nabavila jahtu, jer je prethodne godine izjavila da će je za sledeću sezonu imati.

– Od jahte, kao što vidite, nema ništa, ni ove godine. Ali nismo radili, ipak korona, al’ biće sledeće – rekla je Tanja kroz osmeh, a onda je na pitanje da li voli jahte rekla:

 Pa volim, bre, ko ne voli jahte. Volim ja i konje, i jahte, šta god – rekla je Savićeva u razgovoru sa crnogorskim novinarom Božom Dobrišom za Pink M.

– Nije meni problem (smeh). Ja volim i na konju da se vozim i na jahti, šta god, samo da stignem na lokaciju – objasnila je pevačica.

Na pitanje kako mnoge njene koleginice imaju jahtu, a nije se radilo zbog pandemije korona virusa, rekla je:

Tanja Savić-Foto:Printscreen Instagram

– Pa, brate, pa imaju ušteđevinu, šta ti misliš. Ipak mi moramo, ko je pametan, taj se snađe. Tako da nemam pojma, sve u slamaricu stavljajte i šta drugo da kažem – rekla je Tanja i ponovo nasmejala novinara.

Kako tvrdi, ljubavni život joj nije prioritet, niti planira nešto na tom polju.

– Ma kakva crna ljubav, bre. Nema ništa od toga. Ja samo kuća i posao k’o Ekrem. Majke mi, kuća posao deca i to je to. Stvarno ne izlazim više –  zaključila je Tanja.

Izvor:Telegraf

Translate »