I dok čekamo supermesec u Strelcu 14. juna, koji će uticati na sve horoskopske znakove, položaj planeta nekima će doneti poboljšanje finansijske situacije.


Pojedini znakovi zodijaka imaće više sreće na finansijskom planu, a neko će konačno uspeti da naplati zaostala dugovanja.

Novčani horoskop

4 znaka imaće novac do 19. juna:

BIK – Venera u vašem znaku i ulazak Merkura u drugo polje donose vam poboljšanje finansijske situacije. Očekujte isplatu nekog dugovanja ili novca koji je kasnio. Imaćete zaradu kroz dva izvvora finansiranja i naredne nedelje ne treba da brinete za novac.

BLIZANCI – Merkur ulazi u vaš znak i razrešava finansijske komplikacije. Konačno ćete uspeti da vratite stvari u ravnotežu i platite sve dugove. Posle nekoliko nedelja krize koju je izazvao retrogradni Merkur, planete naredne sedmice rade u vašu korist. Poboljšanje novčane situacije u svakom slučaju.

STRELAC– Kroz zabavu, odnosno nešto što je vaš hobi, možete da zaradite veći novac. Vreme je sa se pokrenete i planete u Ovnu vas upozoravaju da je vreme za inicijativu na svim poljima. Jupiter u Ovnu je dobar ako želite da igrate igre na sreću.

OVAN – Mars i Jupiter u vašem znaku ukazuju da je sreća na vašoj strani, pa ne morate da brinete. Venera u drugom polju ukazuje da u ovom periodu sebi kupujete lepe i moderne stvari. Imaćete situacije u kojima ćete rizikovati sa novcem, ali u narednoj nedelji ne treba da brinete.

Translate »