Ulazak Sunca u vodeni znak Riba i aspekat sa Jupiterom donosi materijalno blagostanje određenim horoskopskim znacima, ali nas i uči da najveće životne vrednosti nisu vezane za novac nego za duhovnost.


Horoskopski znakovi koji će imati sreće na finansijskom planu su Vodolije, Rakovi, Ribe i Device.


Novčani horoskop

VODOLIJA – Vi od svih znakova doživljavate najveće iznenađenje u 2022. godini! Ne samo što vas Saturn uči najvećim živonim lekcijama, nego Jupiter i Sunce u Ribama donose drastično bolju finansijsku situaicju nego prethodne godine. Imate velike šanse da ostvarite poslovno partnerstvo koje će vam doneti veliki novac. Imaćete više izvora zarade, tako da za vas nema brige kada je novac u pitanju.

RAK – Sunce u Ribama donosi vam novac posredstvom inostranstva. To je saradnja koja će vam otvoriti nove vidike i imaćete mogućnost da otputujete. Sunce u devetom polju donosi zaradu kroz izdavaštvo, putovanja, predavanja i upoznavanje drugih kultura. Ukoliko se bavite obrazovanjem, period je odličan da zahtevate povišicu.

RIBE – Za razliku od Vodolija, koje su iznenađene blagonaklonim uticajem planeta, vi ste najviše povlašćeni od svih znakova. Jupiter i Sunce u vašem znaku doprinose da na lak način ostvarujete sve što želite. Ista stvar je i sa finansijama. Prihvatite pomoć prijatelja u vezi sa jednim projektom.

DEVICA – Vreme je za kreativne radionice! Ili da vaš hobi postane ozbiljan biznis koji može da vam donese novac. Jarčevi mogu da vam budu dobri saradnici za zaradu novca. Vreme je da unovčite svoju kreativnost.

Translate »