Ugradnja silikona i estetske korekcije prilično su česte na estradi, a posebnu pažnju su privlačile zadrugarke koje su ih uradile. Učesnice rijaliti programa „Zadruga“ stalno se međusobno takmiče koja je lepša ili atraktivnja.

Foto: Printscreen YouTube
  • Starleta je slavu stekla u rijalitiju, ali pored njenih mnogobrojnih skandala, ova atraktivna brineta koju često povezuju sa Anom Korać, ostaće upamćena po brojnim estetskim operacijama kojima je izmenila lični opis. – naravno reč je o Maji Marinković.

  • Starleta Ana Korać ne krije da je podložna plastičnim operacijama i da voli da ulaže u svoj izgled, a navodno je u sebe uložila čak 20.000 evra. Ana je na sebi uradila grudi, zadnjicu, izvadila je rebra, ne bi li smanjila struk, podigla jagodice, uradila mačije oči. Nakon ovih silnih opercija, Ana Korać ne izgleda ni približno kao kada se prvi put pojavila u „Zadruzi“, ali za njom takođe kaska i Marinkovićeva što je jedan od glavnih razloga njihovog sukoba.

Foto: Instagram

 

 

Nakon njih dve sledi Stanija Dobrojević.

  • Starleta je još davno priznala da je uradila silikone u grudima tako da savršeno odgovaraju njenoj građi tela, te da je od tad i mnogo srećnija i da se oseća ženstvenije. Iako se nije libila da prizna da je uradila grudi i usne, te da je njima savršeno zadovoljna. Stanija je oduvek tvrdila da je njena zadnjica prava, te da je za njen izgled zaslužno samo vežbanje.
Foto: Instagram

I pobednica je Tamara Đurić sa preko 100 plastičnih operacija!

  • Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina. Međutim, za razliku od ostalih starleta ona je takođe mogla da se pohvali i prirodnom lepotom. Podsetimo, Starleta Tamara Đurić mesecima unazad je u žiži javnosti zbog svog izgleda. Naime, nakon što je operisala nos u Turskoj, mnogi su je uporedili sa Majklom Džeksonom, sa čime se ona složila i rekla kako ni sama nije zadovoljna onim što je dobila, ali na svu sreću Đurićeva je ponovo odlučila da se podvrgne operaciji, te je sada zadovoljna krajnjim rezultatom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Translate »