Bivši učesnik Zadruge 4, Nenad Aleksić Ša bio je gost na Hype televiziji u emisiji ,,Red Zone“, a voditeljka Katarina Ristić iskoristila je priliku da ga upita šta je prava istina o ljubavnom trouglu koji je nastao nakon što je prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu Aleksić sa svojom cimerkom Tarom Simov.

,,Toliko su me ubeđivali da Tara nije za mene, da me ne voli, da ima drugog, da dam ja pao pod tim pritiskom i namerno sam stavio srce na ogledalu za Ivanu. Kad sam izašao video sam i klipove i svašta i zato nemam potrebu da je zovem, video sam šta je istina. Što se tiče Tare, nisam siguran da sve znam o njoj, ali i ono što znam meni je dovoljno -rekao je Ša.

Nenad je naišao na osudu javnosti zbog veze sa Tarom, budući da su tokom njihovog učešća isplivali video snimci u kojima ona konzumira nedozvoljene supstance, a Ša je na to ima okratak odgovor.

,,Ma, boli me uvo za to. Njena prošlost me uopšte ne zanima. Upoznao sam njene drugare koji su baš gotivni likovi, bilo je tu i nekih sumnjivih za koje sam joj rekao i njoj se ne sviđaju neke moje drugarice.

Veliku pažnju javnosti privuklo je druženje njegove sada već bivše supruge Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića, a koje su javno obeležili fotografijom na Instagram profilu, a šira javnost je pred kamerama videla da mu nije bilo svejedno.

,,Iznervirao sam se u tom trenutku. Kad sam čuo to pitanje o Vladimiru, hteo sam sebe da operem malo i da kažem da ja nisam najgori. Ni ona nije fina kao što se predstavlja, da bih ja sebi malo oprao tu priču. Nije me uopšte zanimalo to, meni super došlo. Samo sam se tripovao da mi ne troše pare sa kartice, mada to se nije desilo. Uzela je mnogo više kad smo se razveli i nije ispala korektna. Zbog toga moji roditelji više ne vole Ivanu. Saznao sam i za poruke i za prepiske. Neću da pričam o tome – rekao je Nenad. Ima mnogo detalja koje ja uopšte ne želim da iznosim. Razvod nije ispao sporazuman, uzela mi je 130.000e – rekao je Nenad.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Translate »