Radomir Lazović je rekao da ne postoji mogućnost da koalicija „Moramo“ nastupi na zajedničkoj listi s Đilasovom tzv. Ujedinjenom opozicijom Srbije.

Radomir Lazović iz koalicije “Moramo”, sastavljene od organizacija “Ne davimo Beograd”, “Ekološki ustanak” i “Otvorena građanska platforma Akcija”, izjavio je da će ta koalicija na beogradskim i parlamentarnim izborima sasvim sigurno izaći samostalno.

Lazović je rekao da ne postoji mogućnost da koalicija „Moramo“ nastupi na zajedničkoj listi s tzv. Ujedinjenom opozicijom Srbije, koju čine SSP, DS, NS i PSG.

Komentarišući nedavnu izjavu predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa da bi bilo dobro da Ujedinjena opozicije Srbije i koalicija “Moramo” nastupe na zajedničkoj listi na parlamentarnim izborima, Lazović je podsetio da je Ne davimo Beograd još prošlog septembra dostavio predsedniku SSP-a predlog sporazuma za saradnju.

– Predložili smo nastup u više programskih kolona, koordinaciju oko kontrolora na biračkim mestima, nenapadanju i dogovor oko zajedničkog kandidata za predsednika Srbije. Međutim, taj sporazum iz nama nepoznatih razloga nije potpisan – rekao je Lazović.

Rasulo koje trenutno vlada u opoziciji je jasan pokazatelj kakvu Srbiju njeni samozvani lideri zamišljaju, ali će im građani na izborima trećeg aprila pokazati gde im je mesto.

Translate »