Album „Uspavanka za ozbiljne bebe“ Ace Lukasa biće dostupan na svim prodajnim mestima „City Recordsa“, na benzinskim stanicama, CD shopovima i preko svih digitalnih platformi od četvrtka 25. marta 2021. godine.

Ovaj album je u velikoj meri plod saradnje Ace Lukasa sa našim proslavljenim kompozitorima i tekstopiscima Draganom Brajovićem Brajom, Vladimirom Graićem i Leontinom Vukomanović, kao i sa producentom Sašom Mirkovićem.

Na albumu su pored 9 novih pesama „Uspavanka za ozbiljne bebe“, „Makina“, „Demon“, „Mama“, „Hotel“, „Lenka“, „Učila si od najboljeg“, „Duša prokleta“, „Stravično“, i tri dueta: „Kidaš me“ sa Milicom Pavlović, „Problem“ sa Majom Berović i „Niko kao ti“ sa Danijelom Vranić.

Kako smo saznali iz Lukasovog PR tima, osim albuma uskoro će se pojaviti i knjiga o životu Ace Lukasa koju je pripremio Vanja Bulić, a publika može da očekuje i film i seriju inspirisanu Lukasovim burnim životom.Kontroverzni pevač često je na meti tabloida zbog svog raskalašnog boemskog životnog stila, ali ga upravo zbog toga publika i obožava. Nesumnjivo je da će njegov album biti jedan od hitova godine.

Novi album Ace Lukasa „Uspavanka za ozbiljne bebe“ moći će ekskluzivno da se i strimuje i sluša preko novog muzičkog streaming servisa Balkan mYUsic.
Translate »