OVAN

Posao – Mars i Venera u Jarcu donose vam fokus na ciljeve u karijeri i ovo je idealan period da ostvarite svoje snove. Imate šanse da napredujete u karijeri, pa čak i promenite profesiju. Finansijska situacija se popravlja, pa vas očekuje veća zarada na poslu. Merkur više nije retrogradan, pa ćete imati priliku za bolje pregovore. Ono što vas pogađa jeste što nemate dovoljno vremena za sebe, nego samo za posao.

Ljubav – Poznanstvo preko posla može da prerate u nešto više. Mešate poslovne i privatno, pa treba da pazite šta radite. Privlače vas osobe koje su konkretne, odsečne i imaju ambicije u životu.

Zdravlje  – Stres zbog posla.

BIK

Posao – Merkur u direktnom hodu donosi vam razrešenje finansijskih komplikacija. Imaćete pregovore oko novog poslovnog partnerstva, a to vam neće biti lako. Pripremite se za stresnu sedmicu u kojoj ćete morati mnogo da se trudite.

Ljubav – Mars i Venera donose vam strastveni odnos sa nekim sa kim biste mogli da otputujete. Ukoliko promenite okruženje, prijaće vam takva promena i može da donese poboljšanje u vašem odnosu.

Zdravlje – Bolje.

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Merkur vas više ne mrači, pa konačno izlazite iz krize. Na poslu očekujete uslugu od jednog saradnika i to će se verovatno dogoditi jer vam je februar povoljniji mesec nego janurar. Odličan je period za završavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Peirod je povoljan za nova poznanstva. Idealan je period da sretnete nekog novog, a Jupiter u Ribama donosi vam mogućnost da upoznate nekog ko se bavi umetnošću.

Zdravlje – Bolji.

RAK

Posao – Planete u Jarcu vam ne odgovaraju, pa ste stalno u poziciji da branite svoje ideje na poslu. Jupiter u Ribama donosi vam potrebu za putovanjima i novim kulturama. Najbolje bi bilo kada biste  otputovali i imali manji odmor. Potrebno je da budete štedljiviji u narednoj nedelji.

Ljubav – Osoba do koje vam je stalo ima potrebu da bude u prvom planu. Ako ste slobodni, imaćete poznanstvo sa osobom koja je poznata široj javnosti. Ipak, tenzija će biti jer je partner u ovom periodu dominantniji od vas.

Zdravlje – Osetiljivo.

LAV

Posao – Puno planeta u šestom polju donosi vam obaveze i dinamičan mesec na poslu. Imaćete obavez apreko glave i verovatno raditi prekovremeno. Finansijsko stanje će konačno postati stabilnije, pa će stići novac koji je kasnio.

Ljubav – Na ljubav gledate nikad ozbiljnije i očekuju vas bitni razgovori. Ovo je period u kojem ćete ljubav shvatiti na novom nivou, jer je i vama i partneru potrebna podrška, pa ćete biti oslonac jedno drugom.

Zdravlje – Potrebno je da promenite loše životne navike i zdarvije se hranite.

DEVICA

Posao – Merkur je krenuo napred, pa vama donosi pomak. Konačno ćete završiti važnu papirologiju i krenuti napred sa realizacijom planova. Na poslu vam je sumorna astmofesta i ne radi vam se, ali svejedno dajete sve od sebe da karijera ne trpi.

Ljubav – Lep je period za ljubav. Imate mogućnost sretnete nekoga ko vam odgovara. Ako ste u braku, možete lako da poradite na proširenju porodice. Ako već imate podoricu, ovo je nedelja koja će vam doneti bavljenje decom.

Zdravlje – Bolje.

VAGA

Posao – Venera u četvrtom polju donosi vam mogućnost pokretanja samostalnog biznisa. Veoma ste ozbiljni u svojim planovima i prolazite kroz stresan period u kojem je u martu moguća realizacija. Nastojite da budete pribrani i ne pokazujete svoje emocije na radnom mestu.

Ljubav – Venera i Mars u konjukciji ukazuju da je sudbina „umešala prste“ u vaš odnos sa osobom do kojem vam je stalo. Ovo je prilika za planiranje budućnosti, ali to neće proći bez truda. Morate i vi i partnera da radite na vašem odnosu.

Zdravlje  – Slabije.

ŠKORPIJA

Posao – Pred vama je uspešan početak meseca, sa dobrim vestima. Telefon će vam zvoniti non-stop, a bićete biti zadovoljni razvojem situacije. Mogućeje kraće putovanje, a ako razmišljate o kupovini novog automobila, dobar je period. Bićete kreativni i otvoreni za nove ideje na poslu.

Ljubav – Ovo je mesec buđenja strasti i novih sudbinskih susreta. Vreme je da se zaljubite kao nikada u životu. U vašem okruženju nalazi se osoba koja može da vam promeni ceo život. Prepustite se emocijama i uživajte.

Zdravlje – Odlično.

STRELAC

Posao – Sve vreme razmišljate ponajviše o novcu. Očekujete bolju poslovnu ponudu i imate velike šanse da to ostvarite tokom februara. U januaru je sve stajalo u mestu, a sada na poslu stižu nove šanse. Idealan je period za šetnju i dobra ulaganja.

Ljubav – Pred vama je period u kojem ćete imati razgovore sa osobom koja će vas kupiti rečima. Cenite uspešne osobe koje su nešto postigle u životu, ali je komunikacija veoma važna. Iz jednog običnog razgovora može da vam se dogodi ljubav.

Zdravlje – Dobro.

JARAC

Posao – Pred vama je uzbudljiv mesec, tako da se prilike samo nižu, kako na emotivnom, tako na poslovnom. Mars vam daje priliku da ostvarite sve zacrtane ciljeve, tako da za vas ne postoje nemoguće prilike. Vaša energija porušiće sve prepreke na bilo kojim poljima.

Ljubav – Zvezde  su na vašoj strani, pa treba da se prepustite snažnim osećanjima pod uticajem Marsa i Venere. Ukoliko ste slobodni, imaćete važan, sudbinski susret u februaru.

Zdravlje – Osetljivo.

VODOLIJA

Posao – Konjukcija Sunca i Saturna doprinosi da sve obaveze doživljavate ozbiljno. Puno dvanaesto polje ukazuje da nemate mnogo poverenja u osobe koje srećete. Jupiter i Neptun donose vam novi izvor zarade i to je glavna promena u odnosu na 2021. godinu.

Ljubav – Često ste rezervisani prema osobama do kojih vam je stalo. Međutim, Venera u dvanaestom polju ukazuje da skrivate osećanja jer vam tako odgovara. Veoma ste tajanstveni kada su osećanja u pitanju. Ako ste u braku, partneru će to zasmetati.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

RIBE

Posao – Pred vama je uspešna nedelja februara u kojom možete da ostvarite svoje želje. Mars i Venera iz Jarca doprinose da konačno shvatite šta ste oduvek želeli da radite, a planete vam pružaju i podršku u vidu ljudi da to i ostvarite. Jupiter nakon 12 godina u vašem znaku pravi dobre aspekte i ukazuje na napredak u karijeri. Prepustite se dobrim planetarnim uticajima i ostvarite svoje snove.

Ljubav – Mekrur ide napred, pa se pomera situacija na emotivnom planu. Gajite osećanja prema nekome ko vam je godinama prijatelj. Osećate neku važnu povezanost sa tom osobom i to nije daleko od istine. Prijaju vam Jarčevi I Vodolije.

Zdravlje  – Odlično.

Translate »