U ulici Admirala Geprata u centru Beograda Ilija N. (39) je upao u zgradu u kojoj se nalazi Prva Hristova crkva i nožem izbo državljanina Gvineje (62) i državljanina Srbije S.M. (40). Starešina crkve Goran (59) je takođe povređen, pošto je uganuo nogu, bežeći od napadača, mada je prema nekim infomacijama i on uboden nožem u grudi! Policija je odmah uhapsila napadača.

Napadač je ušao u zgradu crkve koja se nalazi u ovoj ulici, a zatim je ubo državljanina Gvineje (62) u stomak, isekao ga po levoj ruci, da bi zatim isekao po levoj ruci i izvesnog S.M. (40).

Gvinejac je odmah prebačen na Urgentni centar, javlja srpska novinska agencija SIA.

Starešina crkve Goran (59) je takođe povređen, pošto je uganuo nogu, bežeći od napadača, mada je prema nekim infomacijama i on uboden nožem u grudi!

Kako saznajemo, Ilija N. je dan pre napada ušao u ovu crkvu, odakle su ga udaljili zbog konfliktne naravi i remetilačkog ponašanja i sukoba sa ostalim članovima ove hrišćanske zajednice. On je, verovatno da bi se „osvetio“, danas došao na lice mesta i napao ih je. Kako saznajemo, napadač je godinama unazad psihički nestabilna ličnost, ali su u Prvoj Hristovoj crkvi ipak imali razumevanja za njega i svih ovih godinama pomagali su mu egzistencijalno.

Translate »