Marina Visković – Foto: Instagram/screenshot

Pevačica Marina Visković za medije otkriva da joj je svega dosta i da želi da se odmori od života u Beogradu, pa otkrila i zbog kog pevača često plače!

„Sve je danas normalno što nije normalno“, kaže Marina Visković. Za kamere medije je bila iskrenija nego ikad, pa je odlučila da podeli svoja razmišljnja na temu društvenih mreža i izazovnih fotki, a zatim otkrila i da joj je svega dosta!

Pa Bože moj, ovo je estrada. Vidite šta radi Madona ceo život, između ostalog. Tako da, u tom smislu razumem izazovne fotke, ali kad neko igra samo na tu kartu to mi je primitivno. Ja sam se uvek trudila da to sve bude u nekim granicama jer smatram da su malo sad granice otišle dođavola, da više granica nema! Sve je danas normalno što nije normalno. Ja ono, ne znam gde da se preselim tačno? Tražim neku šumu da odem i da se malo, što se kaže, odmorim od svega. Al’ dobro, sve ide iz kuće, kućno vaspitanje je najbitnije. Tako da roditelji kakvi ste vi, takva će biti i vaša deca„.

Lepa pevačica kaže i da je emotivna, da često plače na koncertima, a suze su joj krenule i kada je ugledala Đanija na bini!

Da, ja sam stvarno preemotivna, i recimo plačem često na koncertima. Najluđe je da sam i kod Đanija plakala kada je izašao na binu. Ja sam rekla, dobro ja nisam normalna! Đani onako sladak, izašao veseo. Ja kažem što ja plačem? Zato što je to meni sve preemotivno. A kod Adila, naravno. Kod Adila sam isto preplakala. Evo, ja bih sad zaplakala„.

Pitali smo je i da li je i dalje emotivno vezana za bivšeg partnera jer je teško prebolela raskid, na šta je pevačica imala zanimljiv odgovor.

Čekaj, moram malo da se ohladim! Ne bih zaista sada nešto i pričala o emotivnom životu. Ne želim da komentarišem nešto emotivni život pošto više do sad stvarno nema ni smisla„.

Translate »