Od kada je Ljupka Stević prekinula decenijsku romansu sa generalom Dragišom Simićem, koja je kao epilog imala razbijanje njegovih automobila, mnogi muškarci je se pribojavaju.

Međutim, izgleda da je Saša Žika Jakšić skupio hrabrost pa prišao Ljupki na jednom prestoničkom događaju, na kom su uslikani dok čitave noći razgovaraj – prenosi magazin Star.

Atraktivna pevačica se trenutno nalazi u Crnoj Gori gde nastupa svako veče u diskotekama na primoriju. Tom prilikom Ljupka je otkrila da li je u vezi sa Žikom Jakšićem:

– Jel me zezaš? Ja i Žikica? Ma ti to izmišljaš! Bože sačuvaj, meni ovo više nije ni smešno. Sreli smo se na otvaranju jedne kafane u Beogardu, i samo smo sedeli za istim stolom, ali ne znam kakve to veze ima – iznenađeno je upitala Ljupka i rekla šta misli o čoveku sa kojim je povezuju:

– Žika je divan čovek, koji je pravi gospodin – istakla je pevačica, a da li je njihova veze samo trač ili će se opet ispostaviti da je tačna stara poslovica „Gde ima vatre ima i dima“, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Foto: Instagram

Izvor: Alo

Translate »