Potpredsednica tzv. Stranke slobode i pravde Marinika Čobanu Tepić najnepopularnija je politička ličnost, prema rezultatima istraživanja koje je objavio Šolakov list “Danas”, a koji se nalazi pod uređivačkom politikom lidera SSP Dragana Đilasa.

Naime, Dragan Đilas je u junu 2021. poručio da je “Marinika najpopularnija političarka u Srbiji”, kao i da “preko milion ljudi ima odlično mišljenje o njoj”.

Danas je malotiražni list “Danas” objavio da je Marinika Čobanu Tepić manje popularna i od kandidata Dragana Đilasa za predsednika Srbije, bivšeg načelnika Generalštaba Zdravka Ponoša  i od potpredsednika Narodne stranke i desne ruke Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića, koji je kao loš đak padao čak i na popravnom.

U listu se napominje da je “Marinika Čobanu Tepić najslabije ocenjena u ovom januarskom istraživanju javnog mnjenja, kojim je obuhvaćeno i 200 ispitanika”.

Podsetimo, nedavno se na Tviteru pojavio snimak u kom se čuje Nikola Jovanović, inače Ponošev stranački kolega, koji tokom razgovora sa sagovornikom između ostalog izjavljuje kako je Zdravko Ponoš za NATO pakt.

Nikola Jovanović je rekao: “Kako je moguće da mu je siva eminencija neki čovek koji je topio tenkove? Kako je moguće da ne vidi ono što ja vidim?”.

Sa druge strane se tokom telefonskog razgovora čuo sagovornik, koji je na to odgovorio: “Pa ne znam, ti znaš da Narodna stranka drži kao neku poziciju desnog centra”, na šta je Nikola Jovanović odgovorio “Na papiru. Ko je desni centar? Ponoš?! Koji je za NATO pakt!”.

Translate »