U subotu 10. jula očekuje nas veliko finale najdužeg rijalitija kod nas. U zadruzi smo tokom deset meseci videli svašta, svađe, spletke, intrige i sve ono najgore što izađe iz čoveka ali nas je jedno biće podsetilo da smo još mladi i zeleni te da mnogo 

toga nismo naučili bez obzira što svi imamo verne pratioce na društvenim mrežama, fan grupe i vladamo trendingom.

Nadica Zeljković majka Kije Kockar sad već davnog 6.septembra prošle godine uselila se u belu kuću kao poslednji kandidat. Njen ulazak nije prošao nezapaženo vrlo logično s obzirom da je majka pobednice prve sezone ovoga rijalitija, i da je Kija Kockar najveća mlada pop zvezda koja je napravila veliku karijeru posle učešća u ovakvim formatima na ovim prostorima.

Donosimo vam samo mali spisak razloga zbog kog svako ko razmišlja svojom glavom, pobedio je neku životnu bitku i ima nekoga koga jako voli kod kuće treba da izglasa Nadicu za svoju pobednicu rijalitija „Zadruga“.

 

Svih ovih meseci Nadica je trebala nas, odnosno publiku  kako bi glasovima preživela izbacivanje za izbacivanjem. Sad više nego ikada mi trebamo Nadici složni i ujedinjeni do kraja kako bi naša „Dicana“ izašla kao pobednik, jer ona to zaslužuje evo zašto:
– Nadica je žena iz naroda, ista kao mi, jedna od nas a opet svoja drugačija i harizmatična.
– U njenim godinama (59) izdržati na nogama ovako psihički težak projekat je POBEDA. Gledali smo da su mnogo mlađi pucali po šavovima ali ne i naša „Dicana“. Nije dobila niti jednu kaznu. Ispoštovala je sva pravila igre koja svi drugi nisu a bilo     joj je teško unutra koliko i njima.
– Mnogo se mučila radila je razne teške poslove da bi prehranila porodicu i izvela Kiju na pravi put. Ne zaboravite da je i naša Kija pre nego je postala zvezda bila obična devojka koja studira i ima snove ista kao i mi. E,  te snove je prva gurala naša    Nadica od svoje plate radeći nekad i tri posla.
– Nadica za pobednicu “Zdruge 4” jer je izgurala mnogo malih ali teških životnih bitki sama
– Nadica za pobednicu jer je deset meseci bila svoja. Nekad tiha, nekad bučna, vrlo zabavna,nekad napadana ali uvek pravedna ma šta se dešavalo u beloj kući.
Ovo su samo neke od poruka koje se mogu naći na društvenim mrežama koje pišu fanovi rijalitija.
Glasajte!
SMS na broj 53 na 3113 ako ste iz Srbije.
Iz ostalih zemalja pratite uputstva za glasanje na broj naznačen za vašu zemlju jer u suprotnom glasovi ne važe!
Autor: Hypetv.rs
Foto: Instagram.com/_kamelice_
Translate »