U emisiji na piratskoj televiziji N1 koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom žutog tajkuna i lidera tzv. Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, došlo je do žustre rasprave između dvojice opozicionara.

Jedan od miljenika poslanice Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavne lobistkinje za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon, lažni ekološki aktivista i propali energetski mafijaš i neuspeli graditelj MHE na rekama Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta, zatražio je od drugog lažnog ekologa, inače kadra gazde LDP-a Čede Jovanovića, Nenada Milića, a sada potpredsednika tzv. Saveza 90/Zeleni Srbije, da javno kaže u kojim strankama je sve bio.

– Ja sam bez političkog iskustva, ovo je prvi moj politički angažman, a čovek ima očigledno bogato političko iskustvo, pa bih voleo da podelite sa nama svima gde ste sve bili, u kojim strankama – izjavio je Ćuta.

Na to mu je Milić odgovorio da je bio inspektor za prevare, te da zato ume da namiriše prevarante.

– Ja sam bio inspektor za prevare, tako da prevarante jako dobro namirišem, to mi je bio nekad posao – odgovorio je Milić.

Translate »