Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica pokreta Zavetnici, ima najveće šanse da zauzme drugo mesto u prvom krugu predsedničkih izbora – bolje trenutno stoji i od Zdravka Ponoša, kandidata Dragana Đilasa, lidera Dveri Boška Obradovića, ali i Miloša Jovanovića, kandidata koalicije NADA.

Tako barem smatraju u kladionici Meridianbet koja liderki Zavetnika daje najnižu kvotu, što praktično znači i veće šanse.

Naime, kvota da Đurđević Stamenkovski bude druga po broju glasova u prvom krugu je 2,8, što je manje nego što se daje za drugo mesto bilo kom drugom predsedničkom kandidatu.

Milica Đurđević, zavetnici, izbori 2020
Tako je kvota za drugo mesto u prvom krugu predsedničkih izbora na lidera Dveri Boška Obradovića 11, na potencijalnog kandidata koalicije okupljene oko Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Zdravka Ponoša 3, na lidera DJB Sašu Radulovića 4, na Miloša Jovanovića, predsednika Demokratske stranke Srbije kvota je 3,5, a na potpredsednicu SSP Mariniku Tepić takođe 3,5.
Zdravko Ponoš, general, general Ponoš

Kakve će zaista rezultate ostvariti na predsedničkim izborima, ostaje da se vidi, a jasno je ko su favoriti kladioničarima.

Marinika Tepić, Dragan Đilas
Boško Obradović
I Mišković na listi

Biznismen bez šanse za dobar plasman

Na listi potencijalnih predsedničkih kandidata našao se i biznismen Miroslav Mišković, vlasnik Delta Holdinga, ali mu kladionica daje male šanse, pa je kvota da se u prvom krugu predsedničkih izbora plasira na drugo mesto iza predsednika Aleksandra Vučića čak 201.

Džaba im sve i da učestvuju

Zavetnica pretekla i Dačića, Šapića…

Iako ni lider socijalista Ivica Dačić, ni potpredsednik SNS Aleksandar Šapić neće biti kandidati na predsedničkim izborima, to nije sprečilo kladionicu da i za njih daju kvote, a obojica imaju manje šanse od Milice Đurđević Stamenkovski. Tako je kvota na Dačića 3 a na Šapića 20.

Translate »