Pre dve nedelje, najpopularniji pevač u regionu Aca Lukas obradovao je publiku pesmom “POKIDAN”,  koja je za kratko vreme postala apsolutni hit i koja se još uvek nalazi na trending listi Jutjub platforme, na kojoj je oborila sve rekorde slušanosti.

Aca Lukas je na snimanju spota za pesmu “Pokidan” za HYPE televiziju rekao da će se „potruditi da do koncerta godine u Štark areni 14. Aprila snimi još jednu ili dve nove pesme“.

Obećano, ispunjeno!

Još jedan novi hit je stigao. Pesma “JEDNOM” je pravi poklon publici pred Lukasov koncert u ŠTARK ARENI koji je zakazan za 14. April.

Pesmu je radila provereno dobra ekipa na čelu sa poznatim producentom i najuspešnijim estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem. Tekst i muziku pisao je Dragan Brajović Braja, a aranžman Saša Nikolić.

Podsetimo, veliki solistički koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda zakazan je za 14. april od 21 čas u ŠTARK ARENI. U prodaji je ostalo još malo karata, požurite na prodajna mesta ili posetite portal www.tickets.rs i nabavite ulaznicu za muzički spektakl godine.

Ekskluzivno najavljujemo da publiku uskoro očekuje još jedno veliko iznenađenje koje će svojim milionskim fanovima prirediti Ace Lukas i HYPE produkcija!

IZVOR: HYPETV.RS

Translate »