Voditeljka Sanja Marinković jedan deo svog života provela je u Londonu, te je ispričala  u jednoj emisiji urnebesnu priču o svom životu u tom gradu, ali je podelila sa gledaocima i kakva je u emotivnom odnosu sa partnerom.

Sanja Marinković-Foto:Printscreen Instagram

Naime,  Sanja je priznala da se uglavnom ne odlučuje za raskid, već da joj „lakše pada“ kada je ostavljena.

– Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba da ode – kaže voditeljka.

Sanja je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda.

– Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar trenutka kada neke stvari rasčištiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba da se trudi da ostane mlad i kreativan – kaže ona, pa dodaje:

– Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka.

– Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici… Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalile i donela ih mami i tati i pokazala šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

– Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi – kaže Sanja u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

Izvor: Telegraf

Translate »