Jelena Karleuša i Jovana Jeremić jednom prilikom su se našle u istoj emisiji, i to 2011. godine, kada je voditeljka sedela u publici i tada još nije bila deo javne scene.

Jovana je tada Jelenu u emisiji pitala za savet kako da ima savršene trbušnjake kao ona.

– Ona me fascinira. Jelena, ja stvarno ne mogu da verujem da onako dobre trbušnjake imate, a da ništa ne trenirate – rekla je Jovana.

  • Ne moraš da mi persiraš. To je samo kada uvučem stomak, kada pustim stomak, to nije tako. Ali i sa uvučenim stomakom treba imati takve trbušnjake. Poenta je kada ti 24 sata držiš uvučen stomak, ti trbušnjaci prosto moraju da počnu da rade – rekla je Karleuša tada.

Podsetimo, voditeljka je više puta isticala da Jelenu mnogo voli i da smatra da njih dve imaju muški mozak, takođe je napomiljala da ju je Karleušina pokojna majka Divna podržala na početku karijere.

– Malo ko zna da je na samom početku moje karijere Divna Karleuša bila među prvima koja me je podržala ona je iz sveg srca verovala u mene, pa i kada sam možda mislila da nisam za ovaj posao. Uvek je osećala momente kada gubim snagu da se borim i gurala me napred. Znam da u njenom prisustvu o meni niko nije smeo ružnu reč da kaže, a njeno samo ime Divna je o njoj sve govorilo, baš je bila takva – rekla je jednom voditeljka.

  • Inače, Jelenu mnogo volim, nas dve imamo muški mozak. Nismo se još upoznale, ali smo se dopisivale preko Instagrama i poruka. Ona sve radi čistog srca i nikome ne misli zlo – rekla je jednom prilikom Jovana.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Foro:Printscreen Instagram

Izvor: Telegraf

Translate »