Ilda Šaulić se navodno seli u Ameriku, prelomila je i pristala da ode sa porodicom. Iako tu selidbu odlaže punih pet godina, pevačica je odlučila da navodno promeni sredinu kako bi njen muž Bojan koji tamo ima firmu mogao opuštenije da radi.

Ilda Šaulić-Foto:Printscreen Instagram

– Bojan je zbog Ilde često sam putovao u Ameriku zbog poslovnih obaveza, do sada nikako nije mogao da je ubedi da se presele. Njoj je stalno nedostajala porodica i nije htela ni da čuje da se seli. Međutim, kada su za Novu godinu sa ćerkicom Emom otputovali u Sent Albans, mali gradić u Zapadnoj Virdžiniji gde Bojan ima stan, Ilda se zaljubila u to malo čarobno mesto. Toliko joj se dopalo da je za kratko vreme odlučila da se spakuju i probaju da nastave život tamo – objašnjava izvor za gorepomenuti list blizak pevačici i nastavlja:

Ilda Šaulić i Bojan Vučković-Foto:Printscreen

– Kad god bude imala priliku, Ilda će nastupati po Americi, kao što je i ranije sa Šabanom radila turneje. U slobodno vreme, dok Bojan radi, ona se već snašla da deci drži časove tenisa. Uveliko razgledaju škole za Emu koja sa punih pet godina tamo može da krene u prvi razred. Za sada su presrećni, trenutno su u Bojanovom stanu, dok ne nađu nešto veće, jer Ilda planira da joj i majka Goca često dolazi u posete, pa želi neki prostrani stan ili kuću sa dvorištem. Iako je pre godinu dana imala spontani pobačaj, Ilda i dalje planira drugo dete, pa se trenutno raspituje za neku dobru kliniku za vantelesnu oplodnju – objasnila je pevačicina drugarica koja se nada da će joj promena klime i sredine možda pomoći da pre zatrudni.

Translate »