Severinin sin Aleksandar već dvadeset meseci živi daleko od svoje majke. Otkako je starateljstvo nad sinom Aleksandrom pripalo ocu Milanu Popoviću, Severina broji svaki dan i sat u kome je razdvojena od svog najmilijeg dečaka.

Severina Kojić-Foto:Printscreen Instagram

Nada i vera da će ponovo živeti sa sinom jedincem pevačicu nijednog momenta ne napuštaju, ali svaki dan bez njega dug je kao večnost. Sa željom da sa fanovima i celim svetom podeli bol koja razara njeno srce Severina se oglasila emotivnim postom na „Instagramu“.

Foto:Printscreen

„Dvadeset meseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svog doma, u kojem je mirno živeo sedam i po godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbeglice iseljavaju s njihovim majkama. U ovih trideset godina koliko pevam više su me objavljivali ljudi sa svojom decom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim detetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pesmu sa Zagrepčankama i dečacima… Hvala svima na podršci“, napisala je vidno tužna Severina, a brojne poznate ličnosti, kao i armija fanova, uputili su joj reči podrške.

Foto: Espreso

Translate »